Skip to content
Autumn SALE up to -50%
Autumn SALE up to -50%

Refund policy

Toimituskäytäntö jabbaduu.fi-verkkokaupalle

Viimeksi päivitetty: 1.9.2023

1. Toimitusaika ja -kustannukset

1.1. Toimitusaika: Pyrimme toimittamaan tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti. Tarkat toimitusajat riippuvat tuotteesta, tilauksesta ja toimitusosoitteesta. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilauksen vahvistuksen yhteydessä.

1.2. Toimituskulut: Toimituskulut määräytyvät tilauskohtaisesti ja ne sisältyvät tilauksen yhteydessä näkyviin tietoihin.

2. Toimitusalueet

2.1. Kotimaan toimitukset: Toimitamme tuotteita kotimaahan [ilmoita toimitusalueet tai rajoitukset, jos niitä on].

2.2. Kansainväliset toimitukset: Tarvittaessa toimitamme tuotteita myös kansainvälisesti. Kansainväliset toimituskulut ja toimitusaika vaihtelevat toimituskohteen mukaan.

3. Toimituksen Seuranta

3.1. Seurantanumero: Toimitamme tilaukset seurantanumerolla, jotta voit seurata toimituksen etenemistä.

3.2. Ilmoitukset: Lähetämme sinulle ilmoituksen, kun tilauksesi on toimituksessa, mukaan lukien seurantanumero ja arvioitu toimituspäivä.

4. Toimitusvaihtoehdot

4.1. Toimitusmenetelmät: Tarjoamme useita toimitusvaihtoehtoja, jotka voit valita tilauksesi yhteydessä.

4.2. Nouto: Joissain tapauksissa voit halutessasi noutaa tilauksesi myös varastoltamme Turusta.

5. Vastaanotto ja Reklamaatiot

5.1. Vastaanotto: Tarkista tilauksesi vastaanottaessasi se. Jos havaitset vaurioita tai puutteita, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian osoitteeseen help@jabbaduu.com tai vastaamalla saamaasi tilausvahvistukseen sähköpostissasi.

5.2. Reklamaatiot: Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi tai siinä on vikoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme help@jabbaduu.com. Reklamaatiot käsitellään soveltuvien ehtojemme mukaisesti.

6. Ota Yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää toimituskäytännöistämme tai tarvitset lisätietoja tilauksestasi, ota meihin yhteyttä osoitteessa:

help@jabbaduu.com

Ravurinkatu 29 -1, 20380, Turku